verges, verjots i banda musical!

ÈXIT i amb majúscules!!
Avui ha estat un dels dies que donen significat al concepte col•laboració i Comunitat Educativa.
Com és tradició, enguany hem tornat a realitzar la bunyolada al centre i, amb ella, evidentment, la celebració amb la bandeta de música del Fornaris.

A les 8.00h les famílies voluntàries ja eren al centre preparades per posar-se a fer els bunyols. Una feina que ja havien deixat organitzada dies enrere.
Durant tot el matí, entre cançons, fotos i visites dels grups d’infants, no han aturat de pastar els 10 quilos de pasta. Ha estat un no aturar… bunyols, bunyols i més bunyols!!

L’èxit es feia visible dins les aules. Alegria per tots els costats, tant de mestres com infants, quan les famílies entraven amb la capsa i bossetes dels bunyols.

A tot això, afegir la festassa que han organitzat els membres, mestres i infants, de la Bandeta Fornaris. Han anat per les aules, despatxos, menjador… a tocar i cantar “clavelitos”. Una passada i “pell de gallina”!!

Volem agrair públicament a tothom que ha fet possible aquesta diada. Des de l’AFA, pares, mares, padrins i padrines, familia Sastre Moreno (cuiners voluntaris dels bunyols sense gluten), passant pels i les mestres del centre, tutors/es, coordinadors/es de cicle, personal no docent, equip directiu; arribant a la bandeta de música, cantaires, tocadors d’instruments… i com no, a cada un dels infants del nostre centre que són els i les protagonistes de tot!

Entre tots i totes feim centre, feim poble.

Compartim l’àlbum de fotos i videos